Samba

Samba, deniz balığı larvalarının yetiştirilmesi için özellikle formüle edilmiş ve geliştirilmiştir. Eşsiz üretim teknolojisi ile özel bilgi birikimi bir araya getirilerek kolaylıkla sindirilebilir hamsi unu içeriği ile yüksek balık sağlığı ve balık yaşama yüzdesi sağlamak üzere tasarlanmıştır.

Samba kolaylıkla sindirilebilir ve son derece küçük ebatta deniz kaynaklı maddelerden oluşur. 300-500 mikron ebadın içinde 40’tan fazla besin maddesi bulunur. Özel düşük sıcaklık üretim işlemi içeriklerin besinsel değerlerini korur. Mikro-parçacık tutarlılığı için benzersiz bir eleme teknolojisi kullanılmaktadır.
Samba; özel bir DHA kaynağı olan makro/mikro alglerin (Chlorella ve Schizochytrium) yanı sıra birinci kalite krill unu, yüksek oranda doğmamış yağ asitleri (HUFA) sağlayan yüksek kalite LT hamsi unu ve balık yağı, deniz fosfolipitleri, vitaminler, mineraller ve karotenoidler gibi doğal antioksidanlar içerir. Yüksek kaliteli içerikleri ile yavru balıklar için oldukça çekici ve iştah açıcı olup kolaylıkla sindirilebilir.

Samba, stres ve hastalıklara karşı bağışıklık sistemini güçlendirici doğal içeriklerle zenginleştirilmiş olup içeriğindeki VIUSID®AQUA kaplama sayesinde yüksek antioksidan kapasitesi sunar ve balık sağlığını virüs ve bakterilere karşı güçlendirir.

İÇERİK

Yüksek kalite LT hamsi unu, krill unu, balık proteini hidrolizatı, buğday gluteni, Non-GDO soya proteini, buğday unu, yüksek kalite hamsi yağı, mikro algler (Chlorella sp. ve Schizochytrium sp.), aminoasitler, vitamin premiksi, mineral premiksi, kolin klorür, astaksantin, C Vitamini, E Vitamini, selenyum, antioksidan.

ANALİZLER

Protein (%) 55,0
Yağl (%) 10,0
Selüloz (%) 2,0
Nem (%) 8,0
Kül (%) 9,0
Fosfor (%) 1,5
Kalsiyum (%) 1,9
Sodyum(%) 0,5

KULLANIM VE YEM & AMBALAJ BOYUTLARI

100-250 gr/m3/gün 300-500 µm 10 kg PE kova (vakumlu ambalaj içinde)
%5-10 canlı ağırlığı/gün 500-800 µm 20 kg PE vakumlu çuval
%5-10 canlı ağırlığı/gün 800-1200µm 20 kg PE vakumlu çuval

BENZER ÜRÜNER