MeM

MeM, yoğun şartlar altında kültürü yapılan balıkların üretim havuzlarında kullanılan bir yemdir. Bu durumda besin ve su iki önemli ana noktadır. MeM mikro‐ekstrüsyon ve yuvarlama diski içeren yeni bir teknoloji ile üretilir. Bu yenilikçi teknoloji ile amaç; kimyasal yapıştırıcılar kullanılmaksızın, yemdeki çözünebilir ve çözünemez besinlerin suda tam stabilitesinin sağlanmasıdır. Boyutlar: 0.20 mm, 0.30 mm, 0.50 mm, 0.75 mm

BENZERSİZ ÖZELLİKLER

  • Besinsel olarak süper yoğun kültür şartlarına uygundur.
  • Suda fiziksel ve kimyasal besin kaybına (akma) karşın bir çeşit fosfolipidle kaplanmıştır.
  • Suyu kirletmez.
  • 12 saatten uzun suda lezzetli ve besin değerlerini koruyarak kalır.

İÇERİK

Düşük ısıyla fırınlanmış balıkunu, krill unu, mısır ve/veya bezelye proteini, soya fasulyesi proteini, buğday ve buğday türevi ürünler, fosfolipidler, maya ve maya ekstresi, alg unu, vitaminler ve vitaminler.

ANALİZLER

Besleyici Öğe Değer
Nem (%) 8,0
Protein (%) 56,0
Yağlar (%) 14,0
Kül (%) 15,0
Selüloz (%) 1,5
Toplam (n-3) HUFA 25.0 mg/g
DHA 10.0 mg/g
EPA 12.0 mg/g
Bakır 25 ppm
Vitamin A 25.000 IU/kg
Vitamin D3 3.000 IU/kg
Vitamin C 750 ppm
Vitamin E 250 ppm
Toplam Enerji (kj/g) 20,22
Sindirilebilir Enerji (kj/g) 18,60

KULLANIM TALİMATI

Günde balığın biyokütlesinin %6-4 oranında verilir

PAKETLEME

MeM 20 kg’lık veya 25 kg’lık PE şişelerde paketlenir.

BENZER ÜRÜNER