Caviar

Caviar, dünya akuakültür pazarında benzersiz bir deniz balığı larva yemidir. Caviar, agglomerasyon yöntemi ile bir araya toplanmış mikro‐kapsüllerden meydana gelir. Bu ürün, balık larvası gelişiminin farklı evrelerinde kullanılabilmesi için farklı boyutlarda üretilmiştir. Her bir kapsülde, küçük peptitler (iki veya daha çok aminoasitten oluşan protein), mikrodalgada çözünebilir proteinler, nükleotidler, EFA fosfolipitleri, şelatlı iz elementleri dengeli bir şekilde bulunur. Caviar son dönemde, donmuş krill parçacıklarından (Euphausia superba) üretilmeye başlanmıştır. Bu krill el değmemiş Antartik denizinden toplanır. Bu anahtar madde Caviar’a daha iyi bir tat vermesinin yanı sıra, yüksek performans verir ve ağır metal ve diyoksin seviyesi oldukça düşüktür.

İÇERİK

Donmuş krill parçacıkları, yüksek kalite balık ve diğer deniz proteinleri, balık çözünürleri, süt veya yumurta proteinleri, rafine balık yağları, fosfolipitler, maya ve maya özleri, vitamin ve mineraller.

ANALİZLER

Besleyici Öğe Değer
Nem (%) 8,0
Protein (%) 55,0
Yağlar (%) 15,0
Kül (%) 15,0
Selüloz (%) 2,0
Fosfor 1,5
Toplam (n-3) HUFA 25.0 mg/g
DHA 12.0 mg/g
EPA 10.0 mg/g
Astaxanthin 100 ppm
Bakır 50 ppm
Vitamin A 15.000 IU/kg
Vitamin D3 3.000 IU/kg
Vitamin C 1.000 ppm
Vitamin E 350 ppm
Toplam Enerji (kj/g) 21.50
Sindirilebilir Enerji (kj/g) 20.00

AMBALAJ BOYUTLARI

15 gr/m3/gün maksimum (ihtiyaca göre) 50-100 µm
50 gr/m3/gün maksimum (ihtiyaca göre) 100-200 µm
50-100 gr/m3/gün 200-300 µm
100-250 gr/m3/gün 300-500 µm
%5-10 canlı ağırlığı/gün 500-800µm

PAKETLEME

Caviar, alüminyum ile kaplanmış PE 1 kg’lık paketlerde, 5 kg’lık PE kovalarında veya 20 kg’lık PE çantalarında bulunur.

BENZER ÜRÜNER