• +90 232 239 41 74
  • info@nektaryem.com.tr
  • Red Pepper

    Red Pepper, rotiferler ve Artemia için mükemmel bir zenginlaştirme ürünüdür. Red Pepper, temel yağ asitlerinin yanı sıra, maya tipi yemlerde veya yağ emülsiyonlarında eksik olan önemli besinleri bünyesinde barındırır. Red Pepper, bağışıklık sisteminde ve bağ dokusu gelişimi üzerinde etkisi olan en önemli vitaminleri içerir. İçeriğindeki Vitamin C ise pazarda benzeri görülmemiş seviyededir. Canlı yemin ve dolayısıyla balık larvasının en yüksek yaşama oranını garanti eder. Red Pepper şelatlı iz elementleri, bağışıklık sistemini harekete geçiren maddeleri de içermektedir. Red Pepper kapsüllü bir üründür. Suya eklendiğinde kolay çözünen homojen bir emülsiyondur. İçinde bulunan besinler iyi bir şekilde korunur ve zenginleştirme tankında eriyerek kaybolmaz. Bu sayede su kirliliğini ve aşırı bakteri oluşumunu engeller.

    İÇERİK

    Su, kapsülle saflaştırılmış DHA yağları (balık yağı), fosfolipidler, vitamin ve mineraller, doğal anti-oksidanlar, bağışıklığıharekete geçiren maddeler.

    ANALİZLER

    Nem (%) 65,0
    Protein (%) 5,0
    Yağlar (%) 14,0
    Kül (%) 3,0
    Selüloz (%) 5,0

    Fosfor 10
    Toplam (n-3) HUFA 65.0 mg/g
    DHA 55.0 mg/g
    EPA 5.0 mg/g
    ARA 1,5 mg/g
    Astaxanthin 700 ppm
    Bakır 60 ppm

    Vitamin A 50.000 IU/kg
    Vitamin D3 10.000 IU/kg
    Vitamin C 1.500 ppm
    Vitamin E 13.500 ppm

    Toplam Enerji (kj/g) 6,71
    Sindirilebilir Enerji (kj/g) 6,17

    KULLANMA TALİMATI

    Rotifer Zenginleştirme: Temizlenen rotiferler, litre başına 500.000 rotifer yoğunluğunda 6 saatlik periyotlarla zenginleştirilmelidir. Red Pepper 180 gram/m3/öğün ölçüsünde 2 öğünde verilir. Rotiferler 6 saat sonunda toplanır ve zenginleştirici maddeler kalmayacak şekilde temizlenir. Artemia Zenginleştirme: Artemia Nauplii, litre başına 300.000 nauplii’lik yoğunluklarda inkübe edilir. Litre başında 4 mg oksijenden fazla oksijen konsantresi korunurken ısı 25-30oC olmalıdır. Red Pepper 750 gram/m3/öğün ölçüsünde 2 öğünde verilir, başlangıçta, ikincisi 12 saat sonra eklenir. 24 saat sonra toplanan Artemia hiçbir zenginleştirici madde kalmayacak şekilde yıkanır.

    PAKETLEME

    Red Pepper 1.0 kg’lık PE şişelerine paketlenir. Bir kartonda 10 kg bulunur 4 ile 15oC derece arasında saklanmalıdır.