• +90 232 239 41 74
  • info@nektaryem.com.tr
  • MeM

    MeM, yoğun şartlar altında kültürü yapılan balıkların üretim havuzlarında kullanılan bir yemdir. Bu durumda besin ve su iki önemli ana noktadır. MeM mikro‐ekstrüsyon ve yuvarlama diski içeren yeni bir teknoloji ile üretilir. Bu yenilikçi teknoloji ile amaç; kimyasal yapıştırıcılar kullanılmaksızın, yemdeki çözünebilir ve çözünemez besinlerin suda tam stabilitesinin sağlanmasıdır. Boyutlar: 0.20 mm, 0.30 mm, 0.50 mm, 0.75 mm

    BENZERSİZ ÖZELLİKLERİ

    • Besinsel olarak süper yoğun kültür şartlarına uygundur.
    • Suda fiziksel ve kimyasal besin kaybına (akma) karşın bir çeşit fosfolipidle kaplanmıştır.
    • Suyu kirletmez.
    • 12 saatten uzun suda lezzetli ve besin değerlerini koruyarak kalır.

    İÇERİK

    Düşük ısıyla fırınlanmış balıkunu, krill unu, mısır ve/veya bezelye proteini, soya fasulyesi proteini, buğday ve buğday türevi ürünler, fosfolipidler, maya ve maya ekstresi, alg unu, vitaminler ve vitaminler.

    ANALİZLER

    Besleyici Öğe Değer
    Nem (%) 8,0
    Protein (%) 56,0
    Yağlar (%) 14,0
    Kül (%) 15,0
    Selüloz (%) 1,5

    Toplam (n-3) HUFA 25.0 mg/g
    DHA 10.0 mg/g
    EPA 12.0 mg/g
    Bakır 25 ppm

    Vitamin A 25.000 IU/kg
    Vitamin D3 3.000 IU/kg
    Vitamin C 750 ppm
    Vitamin E 250 ppm

    Toplam Enerji (kj/g) 20,22
    Sindirilebilir Enerji (kj/g) 18,60

    KULLANIM TALİMATI

    Günde balığın biyokütlesinin %6-4 oranında verilir.

    PAKETLEME

    MeM 20 kg’lık veya 25 kg’lık PE şişelerde paketlenir.